Ξένοιαστες οικογενειακές διακοπές με τη safetychecked!


Η Safetychecked ανακοινώνει την επέκταση των δραστηριοτήτων της, ενεργοποιώντας τη νέα κατηγορία «Καταλύματα Ασφαλή για Οικογένειες» (Family Safe Accommodations). Η νέα αυτή κατηγορία σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί στην ανάγκη κάθε οικογένειας να είναι ευπρόσδεκτη και ασφαλής στο κατάλυμα που επιλέγει για τις διακοπές της.


Πρόκειται για τον έλεγχο τόσο των χώρων όσο και των πολιτικών του εκάστοτε καταλύματος, που το καθιστούν φιλικό για οικογένειες. Συγκεκριμένα, στο ερωτηματολόγιό μας συμπεριλαμβάνονται ενότητες που αφορούν κάποιες ειδικές εγκαταστάσεις, τα δωμάτια, την τιμολογιακή πολιτική και άλλες παραμέτρους.

Τα ξενοδοχεία και λοιπά καταλύματα που πληρούν τα κριτήρια που περιγράφονται στο ερωτηματολόγιο, αποκτούν τη «Δήλωση Ασφαλούς Καταλύματος για Οικογένειες».

Γιατί να την αποκτήσετε; Η Δήλωση Ασφαλούς Καταλύματος της Safetychecked σας δίνει την ταυτότητα του καταλύματος που είναι κατάλληλο για να διαμείνουν οικογένειες. Επομένως, όσοι οικογενειάρχες σχεδιάζουν τις διακοπές τους θα μπορούν να σας βρουν μέσω της ιστοσελίδας μας και να σας επιλέξουν για αυτό σας το χαρακτηριστικό. Επιπλέον, πρόκειται για μία νέα αγορά για την επιχείρησή σας, αφού μπορείτε να στοχεύσετε σε μια νέα κατηγορία πελατών, τις οικογένειες. Τέλος, η απόκτηση της Δήλωσης είναι εντελώς δωρεάν.

Πώς να την αποκτήσετε; Είναι πάρα πολύ απλό και γρήγορο. Κάνετε δωρεάν εγγραφή στην ιστοσελίδα μας και έχετε πρόσβαση στο Ερωτηματολόγιό μας!

No comments:

Post a Comment